Krāsas, visā Latvijā

Drukāt

Toode, SIA, Gulbenes filiāle

Blaumaņa 21, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu fasāžu, fasādes profili; Dakstiņveida, (dakstiņš) trapecveida profili jumtiem un sienām, to stiprinājumi - skrūves; Valcētie skārda profili, valcprofili jumtiem to stiprinājumi - klemmeri; Metāla, skārda jumtu papildelementi: piederumi: sniega

Toode SIA Liepājas filiāle

K.Ukstiņa 8, Liepāja LV-3401
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu fasāžu, fasādes profili; Dakstiņveida, (dakstiņš) trapecveida profili jumtiem un sienām, to stiprinājumi - skrūves; Valcētie skārda profili, valcprofili jumtiem to stiprinājumi- klemmeri; Metāla, skārda jumtu papildelementi: piederumi: sniega

TOODE SIA, tērauda jumtu ražotne, noliktava, veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Krustkalni, "Gailenes" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Jumta segumi, Jumti, Jumts, Jumta, Skārda jumti, Metāla jumti, Skārdnieku darbi. Tērauda jumti, Jumti Rīgā, Jumiķu darbi, Ūdens noteksistēma, Metāla jumts. Celtniecība, Noteksistēmas, Jumtam, jumts, jumti, jumtu segumi, jumta segums, jumta materiāli, jumtu ražošana, metāla jumtu ražošana, jumta seguma materiāli, jumta segumi metāla, metāla

Sters G, SIA, Veikals

Brīvības 97, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Būvmateriāli, jumta segumi, jumti, jumti Gulbene, apdares materiāli, reģipsis, OSB, krāsas , cements,

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Saplāksnis, finieris. Plywood. Saplākšņa, finiera atgriezumi. KSP chipboard. Detaļu izgatavošana. Piezāģēšana. Būvkonstrukcijas, veidņu materiāli betonēšanai, mēbeļu izgatavošana, preskartons, zāģēšana, zāģēšanas pakalpojumi, ofisa mēbeles, guļamistabas mēbeles, durvis, logi, kāpnes, trepes, virtuves mēbeles. Mēbeļu izgatavošana,

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
  jumtu segumi,trepes kāpnes, mājas apdares materiāli, jumti, e veikals, OSB plāksnes, trepes, krāsas

IS studija, SIA, Ierāmēšanas salons - darbnīca

Ģertrūdes 5, Rīga LV-1010
Pasportu: no samta (visas krāsas ) no zīda, stikla (matēta, muzeja).

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
, kanvas, keramikas krāsas , krāsas sejai, krāsas stiklam, krāsas zīdam, tekstilkrāsas, temperkrāsas,, Pildspalvas, zīmuļi, krāsainie zīmuļi, akvareļkrāsas, guaša krāsas , flomāsteri, korektori, marķieri,

Klinta, SIA

Brīvības gatve 208a, Rīga, LV-1039
Pie uzņēmuma iespējams iegādāties::

SHERWIN WILLIAMS, SAMES KREMLIN, FLEX-TRIM, MAKOR materiālus un iekārtas koksnes profesionālai apdarei. Sniegsim konsultācijas, kā pareizi un profesionāli izgatavot izstrādājumu ne tikai vienā eksemplārā, bet arī ieteiksim piemērotāko risinājumu lielām ražošanas organizācijām.

Force Fix, SIA

Dzidriņas, "Vilciņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Piedāvājumā:: ✓ Skrūves, uzgriežņi un plātnes ✓ Auto mazgāšana un tīrīšana ✓ Kniedes, kniežu pistoles ✓ Ķēdes un troses ✓ Dībeļi ✓ Hermētiķi ✓ Naglas Piegāde:: Piedāvātās preces iespējams apskatīt interneta katalogā. Pasūtījumu var saņemt 24 stundu laikā, jo sūtījumi tiek līdz klientam nogādāti ar kurjerpastu.

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apraksts: Darbnīcās patlaban remontē vai izgatavo rezerves daļas siena sagatavošanas tehnikai, labības novākšanas kombainiem. - Lielākoties tā ir vecā tehnika, kam SIA "Rats" darbnīcās sametina vai izgatavo nepieciešamās daļas. Lūk, pārlūzis veca kombaina heders, ko nevar nekur dabūt, mēģināsim līdzēt. Tikpat kā no jauna vajadzēja izgatavot siena preses pacēlāju, - stāsta SIA "Rats" vadītājs !

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.

Legno LL, SIA, krāsas, lakas

Duntes 11, Rīga LV-1013
Produkti:: ✓ Poliuretāna lakas ✓ Akrila lakas ✓ Poliestera lakas ✓ NC lakas ✓ Ūdens apdares materiāli ārdarbiem ✓ Ūdens apdares materiāli iekšdarbiem ✓ UV lakas ✓ Beices ✓ Patina Misija:: LegnoLL misija ir viennozīmīga – piedāvāt vietējiem koka meistariem labāko, t.i., kvalitatīvas poliuretāna lakas un krāsas koka apdarei, lai klientu produkti iegūtu labāko vizuālo, funkcionālo un estētisko izskatu.

BALTIC ZINC TECHNICS, SIA

Antenas 3a, Rīga LV-1004
Apraksts: Profesionāla un moderna tērauda metāla konstrukciju virsmas apstrāde ar karstās cinkošanas metodi, ar metalizāciju vai ar slapjo krāsošanu. Rīgā, Latvijā. Līdz ar modernu tehnoloģiju esam ieguvuši dāņu pieredzi un zināšanas karstās cinkošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti. Tehnoloģijas ziņā pastāvīgi sekojam līdzi to attīstībai, tādējādi mūsu klienti var būt droši, ka visos gadījumos spēsim piedāvāt vispiemērotāko tehnoloģisko risinājumu. Uzņēmums ir Latvijas mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmēju asociācijas biedrs.

Skārdnieks, Lapa Gints

Ganību 6, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Sertificēta skārdnieka pakalpojumi visā Latvijā.

Skandināvu virtuves

Lielirbes 17a-2, Rīga LV-1046
Pakalpojumi un produkti::

“Skandināvu virtuves” galvenais fokuss vienmēr ir bjis virzīts uz individuāli izstrādātām virtuves mēbelēm. Klienti var pateikt mums savas, vēlmes, idejas un ieceres, mēs tās iestrādāsim reālos mēbeļu dizainos. Savu mēbeļu ražošanā zmantojam gan gadiem pārbaudītus, gan inovatīvus materiālus, tāpat arī pašus jaunākos dizaina materiālus. Otrs nozīmīgs mūsu produktu klāsts ir nišās iebūvētie skapji un garderobes, kā arī pēc pieprasījuma ražotās mēbeles visam mājoklim, tai skaitā vannas istabas, kumodes un citas mēbeles. Pie mums pasūtot mēbeles visam mājoklim, liela priekšrocība ir tāda, ka visas mājokļa mēbeles savā starpā ir lieliski saskaņotas gan krāsu, gan formas, gan dizaina ziņā veidojot vienotu, elegantu mājokļa harmoniju.

Individuāla pieeja:

Mūsu komandas mēbeļu dizaineri cieši sastrādājās ar mūsu klientiem, lai radītu mēbeles, kas atbilst viņu specifiskajām vajadzībām un prasībām. Mēs noņemam precīzus mērus, izstrādājam individualizētus dizainus un veidojam 3D skices katram projektam. Tādējādi, mūsu klienti iegūst pilnīgu priekšstatu par galīgo produktu jau pirms tā ražošanas.

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Surface4you, SIA

Lizdēni, Parka 6, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Mākslīgās zāles priekšrocības:: ✓ Nav jālaista; ✓ Neprasa nezāļu iznīcināšanu; ✓ Nav jāpļauj; ✓ Atgādina dabīgo zālienu; ✓ Slodzes izsturīga; ✓ Dabiski zaļš visu gadu; ✓ Dažādu krāsu izvēle; ✓ Ugunsdrošs; Gumijas segumi:

Piedāvājam gumijas seguma ieklāšanu. Parasti šo segumu plaši izmanto sporta laukumos un bērnu rotaļu laukumos. Gumijas segumi tiek sagatavoti no speciālām granulām, tās sajaucot ar saistvielām. Granulas ar speciālu līmi tiek sajauktas objektā, izmantojot specializētu mikseri. Gumijas granulas ir pieejamas dažādās krāsās.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.